A vážilo vykuchané 2,80 kg. Nebylo to hovado, byl to brojler. To je ta hrůza, co lidé stvořili z normální slepice, protože mamon a rychlý prachy.
A jak blbě vypadal, tak i blbě chutnal. Zlatá kuřata kalimero, kachny i králíci. Takže jak jsem psal níže, brojlery až na úplně nejposlednějším místě, kdyby nebylo nic jiného. Prostě je to bláto bez chuti a vůně.
Ale prý umělé maso z laboratoře (později z fabrik) bude chutnat skvěle. Jen co to rozjedou ve velkém. A červíci prý také budou výživná mňamka. Jen nevím, zda se mám těšit. Zatím mi při té představě naskakuje kopřivka a zvedá se mi žaludek.
P:S: Zvířata chováme pro chutné maso. Ale je radost se dívat na zvířata plná elánu a zvířata pohledná. Brojler fakt nesplňuje nic z toho.
Ono je to v té hale kde jich jsou tisíce jedno. Tam se na krásu opravdu nehledí. A chuť? Tu doženeme glutamátem. Vždyť to lidem chutná. Tak vo co gou, že jo.