Zase jednou trochu jídla, aneb kuřecí párky

Receptů na vlastní uzeniny je všude mraky, jen si vybrat.

My zkusili kuřecí párky a klobásy s kozím masem. Děláte-li to poprvé, tedy ty uzeniny :-), je to tak trochu detektivka jak to dopadne.

Ale dopadlo to dobře, každý kdo ochutnal, tak chválil. Aby taky ne, uzeniny bez chemie, jen koření a maso z vlastního chovu. Žádný separát, glutamát a podobné chemické šmakulády. A ta vůně ….

No jo, jen je s tím práce a to se mnoha lidem nechce.

Umeleme kuřecí prsa a kuřecí stehna, půl na půl
Okořeněnou směs naplníme do střívek
Vrazíme do udírny i s klobásami a masem
Vyudíme
A máme vlastní párečky

 

2 komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *